IB3 Música, web del món musical a Balears - Melons musicals a Vilafranca

Melons musicals a Vilafranca

Segona edició del festival mallorquí que engegava motors el 2015 amb una gran resposta per part del públic illenc i que enguany torna a posicionar-se com el punt on trobar-hi una de les festes més interessants del juliol.

I és que el 16 de juliol torna el "Melonfest", una producció que sorgeix de la proposta organitzativa de RedBellion, Maraca Club i Sentados en el Techo, tres habituals de la programació de directes a Mallorca. 

Amb un cartell protagonitzat pel pop i per l'electrònica a parts iguals, el Melonfest d'enguany compta amb un ventall de noms propis que passen pel power pop de Sidonie, el house de Silicon Soul, l'electro pop de Las Bistecs o el blues de Guadalupe Plata, tot això acompanyat de propostes illenques de pes en l'escena sonora com No Room, Son and the holy ghosts, Come animal, Ralfus o Nacho Almagro, entre d'altres.

El Recinte Es Moli Nou de Vilafranca de Bonany és el lloc, de nou, escollic per a posar en pràctica aquesta mescla d'estils, gèneres i propostes eclèctiques del festival, que té com repte millorar la festa que fou l'any passat.

Tres escenaris pensats per a albergar aquesta proposta que posa com horari de partida les 19h i preveu que fins les 6h de l'endemà ompli de música en directe el centre de Mallorca.

Més informació aquí.

IB3 Música | C/ Manuel Azaña 7-a 07006 Palma | 971 139 931 | musicals@ib3radio.com