IB3 Música, web del món musical a Balears - Tornen Ressonadors en clau simfònica

Tornen Ressonadors en clau simfònica

 

Un dels projectes eivissencs més exitosos de la música illenca torna, tres anys després del seu darrer concert, a preparar directe. Serà com a part de les Festes de la Terra a Eivissa, en un format fins ara mai vist en aquesta proposta creada per Joan Barbé i Omar Gisbert el 2008 amb el que revisitiven l'arrel pitiusa del folk des de punts de vista i gèneres sonors tan dispars com el pop, el rock o el metall.

Ara, és torn d'una volta sonora més, la que vestirà de classicisme les cançons de la tradició eivissenca i formentera gràcies a la retrobada amb el públic el pròxim dia 6 d'agost a Vila.

Ressonadors prometen, de nou, sorpreses de cara aquest concert especial i únic que vol omplir d'emocions, festa i records en forma de cançó el Parc Reina Sofia d'Eivissa.

De fet, les sorpreses en forma de col·laboracions, han estat habituals en els diferents treballs que han publicat fins la data, "Ressonadors" i "Ressona2" el 2008 i el 2011, ja que en ells hi trobam gent com Gerard Quintana, Joan Muren, Xomeu Joan, Projecte Mut o Celtas Cortos entre d'altres, convertint la proposta d'aquests músics en tot un revulsiu pop en un món musical eivissenc dominat per l'electrònica.

IB3 Música | C/ Manuel Azaña 7-a 07006 Palma | 971 139 931 | musicals@ib3radio.com