IB3 Música, web del món musical a Balears - Set dies pel Solar

Set dies pel Solar

És el tercer any consecutiu que el Solar ocupa el recinte de Son Fusteret per omplir-ho de grans propostes musicals. 

Ara rebatejat com SolarNIt, la proposta que des de Primeros Pasitos i Trui ens fan arribar de nou, compleix a la perfecció amb l'estil, el caràcter i la forma d'entendre un Festival de música pròpia d'aquesta esdeveniment, el qual cerca apostar per tenir personalitat propia construint-la any darrere any.

Gràcies a la tasca promotora d'aquest esdeveniment, hen pogut veure a les Illes propostes com la dels britànics The Vaccines, Klaxons o Anna Calvi, projectes de pes en l'àmbit estatal com Triángulo de Amor Bizarro, Bigott o Dorian i una representació del talent illenc gràcies a bandes com The Prussians, Satellites, Jansky, The Wheels o Oliva Trencada, entre d'altres.

Aquest 2016, l'aposta per la qualitat serà igual de ferma, i repartida de la mateixa forma entre la música internacional, nacional i regional que en el cas de les propostes illenques tendran un protagonisme extra.

L.A i Joan Miquel Oliver, comparteixen pes en el cartell junt Toy, Fujiya & Miyagi, Kero Kero Bonito o Chucho. I és que la música dels projectes mallorquins, que acaben d'editar, ambdos, treballs discogràfics amb Sony, són part d'una proposta de cartell més que interessant.

Lluis ALbert Segura al capdavant d'L.A, és un dels músics illencs que més festivals, i major repercussió musical estan tenint en el panorama pop actual la qual cosa, junt a la proposta de l'ex Antònia Font, conformaran un bon moment per confirmar l'estat de gràcia de la música illenca, que amb l'ajut de totes les propostes del circuit balears de les cançons (Donallop, Lili's House, Indian Summer o Ice Crime) tendrà un pes important en aquest SolarNit.

IB3 en serem el mitjà oficial, i des del set ubicat en el recinte, estarem copsant tot allò que passi en un dels esdeveniments rellevants de la temporada de festivals musicals a les Illes.

Aquí més informació sobre l'event.

IB3 Música | C/ Manuel Azaña 7-a 07006 Palma | 971 139 931 | musicals@ib3radio.com