IB3 Música, web del món musical a Balears - IB3 Ràdio en el SolarNit

IB3 Ràdio en el SolarNit

Enguany no només hi ha novetats referents al canvi de nom i a l'encertada redistribució de l'espai que albergarà el SolarFest "revisitat" amb nova perspecitva i batejat com SolarNit.

I és que la ràdio pública s'apunta també a viure en primera persona l'ambient, les sonoritats especials i les personalitats musicals que passin per aquest festival, des del set que estarà instal·lat dins el recinte de l'esdeveniment palmesà.

La ràdio surt al carrer, se'n va de festivals i s'atura a Son Fusteret per (com en altres ocasions) copsar 'in situ' la vida musicada en directe que ofereix un festival com aquest. Tot per muntar un programa especial, conduït per Joan Trias, a través del qual escoltar els protagonistes i reviure o descobrir, tot allò que durant dos dies succeeixi durant les hores en què les cançons sonin amb força sobre els dos escenaris habilitats per a fer-ho.

Seran força els convidats previstos, des de Joan Miquel Oliver a Chucho passant per Indian Summer o Lili's house, amb els que donar una ullada de com estan vivint els moments previs a la seva actuació, entre d'altres coses.

Un set de la ràdio junt la zona chill out us espera per a veure alguns dels protagonistes del festival quan passin per allà en una nova distribució d'espais pensada per afavorir el bon ambient, el fàcil accés i les sensacions positives que altres anys varen costar més ser sentides.

Per a més info seguiu l'esdeveniment a facebook o al web.

IB3 Música | C/ Manuel Azaña 7-a 07006 Palma | 971 139 931 | musicals@ib3radio.com