IB3 Música, web del món musical a Balears - Comencen dos dies de la millor música en directe

Comencen dos dies de la millor música en directe

Avui i demà el recinte de Son Fusteret, on comença a ser habitual veure-hi muntat grans escenaris a l'espera dels intèrprets que hi han de pujar, tendrà a partir de les 20h la primera de les cites amb la música alternativa, l'avantguarda sonora, la festa i l'ambient propi de festivals de pes.

I és que ja és aquí el SolarNit, una gran ocasió per recuperar el gust per la música en directe de qualitat, descobrir noves propostes sonores i conéixer (gràcies a al projecte que sorgeix de la visió musical de Primeros Pasitos) com sona l'actualitat musical internacional, nacional i regional que tot aquell qui vulgui estar al dia ha de conéixer sí o sí.

De fet, alguns dels responsables que programen el cartell que enguany configura l'oferta musical del Solarnit, estan també darrere altres grans esdeveniments del pes del FIB a Benicàssim, així que la bona música està -com mínim- garantida.

El Solarnit, engega motors musicals avui amb la sessió de Suis Djs, a partir de la qual hi seguiran un munt de propostes interessants que et recomanam no perdre't.

Si vols saber com arribar al festival, com fer-te amb la teva entrada i què et trobaràs a Son Fusteret, just un clic aquí o aquí, t'ho solucionarà.

 

IB3 Música | C/ Manuel Azaña 7-a 07006 Palma | 971 139 931 | musicals@ib3radio.com