IB3 Música, web del món musical a Balears - Poomse presenten tercer disc

Poomse presenten tercer disc

Els mallorquins Poomse, banda que engegà motors fa 10 anys gràcies a la visió musical de Llorenç Rosselló arriben al tercer llarga durada de la millor forma possible; aquella que dóna la solvència d'haver passat una dècada component i tocant cançons d'una qualitat enorme, impregnades d'una sonoritat que costa trobar entre d'altres propostes illenques del rock vestit d'alternativa musical.

I això que aquesta banda ha anat sense pressa, també sense pausa, configurant aquest grup de creadors que amb el temps s'entenen de cada cop més bé i cerquen a través d'aquest nou disc continuar amb la seva progressió com projecte sonor.

"This is how we fail" és el títol d'aquest disc amb el que Rosselló, acompanyat de Joan Llabrés, Gaspar Reixach i Sebastià Mesquida té la possibilitat de trobar un espai més gran entre el públic que recerca entre bandes com la seva a possibles nous "primeres espases" d'això tan denostat i cansat d'etiquetar com "indie". 

Això sí, independent fins la mèdula, gaire bé artesanal és el segell que s'encarrega aquesta vegada de posar en circulació aquest disc: espora records. La discogràfica mallorquina pren el relleu a la catalana Foehn records en la difícl tasca de colocar en el major nombre possible d'estanteries de botigues i highlights informátics, aquest treball impecables dels mallorquins.

Amb l'assignatura pendent de tocar més sovint -però sense cansar al personal-, Poomse presenta aquest "this is how we fail" com el treball capaç de fer moure més a la formació sobre els escenaris, i així pulir el que ja fan força bé dins un estudi. De fet, bona part del disc està enregistrat tocant en directe, com en èpoques dels quatre-pistes, als estudis favela, un autèntic focus d'enorme talent (d'allà surten treballs de gent com Lost Fills, Oliva Trencada, Chicos de John Deere o Roig!).

El pròxim divendres 7 d'octubre, serà una perfecta ocasió per a descobrir com ha evolucionat el so d'aquest grup també sobre un escenari, en gran format i amb tota l'atenció posada sobre el quartet que continua apostant per la melangia i la lluminositat controlada per crear històries crues i plenes d'esperança alhora amb les que omplir les oïdes.

Joan Trias va conversar amb ells en un Mediterràdio que pots escoltar en exclusiva de forma online, just fent play al reproductor.

IB3 Música | C/ Manuel Azaña 7-a 07006 Palma | 971 139 931 | musicals@ib3radio.com