IB3 Música, web del món musical a Balears - 35 anys, 700 discos

35 anys, 700 discos

El segell mallorquí Blau acaba de complir trenta-cinc anys de trajectòria discogràfica. Un temps durant el qual s'ha convertit en una de les referències en el món editorial musical illenc.

Gràcies a la discogràfica creada per Miquel Àngel Sancho i Joan Bibiloni el 1982, just dos anys després d'obrir la tenda de discos Xocolat (una de les poques que queden lluitant contra la crisi del sector), hem pogut construir un univers musical que tres dècades i mitja després no podriem concebir sense noms del pes de Tomeu Penya, Joan Bibiloni, Antònia Font, Cap pela, Ocults o Música Nostra entre molts altres.

Ara, tot just commemorant el fet d'arribar al número 700 del catàleg de discos del segell, Blau aproftia per celebrar un aniversari amb un recull d'alguns dels noms essencials que han passat o continuen formant part d'una discogràfia bàsica de la història sonora de les Illes.

Tots Sants, Bourbon Gratis, Trazom Tzara, Zincpirithione, Peppone, Furnish Time, Arde el Mar, Susie Q, La Fosca, Los Malditos, Los Valendas o Harmònica Coixa Blues Band formen part d'aquesta recopilació sonora amb la que recordar a través d'un sol disc una part essencial de la música pop i rock a les Balears, la qual ha estat remasteritzada per Antoni Noguera, altre dels noms lligats a aquesta història enregistrada en discos que des de fa més de tres dècades Blau s'encarregada de posar al nostre abast en format físic i digital.

Amb les dificultats enormes de mantenir un negoci basat en la cultura musical, agreujades amb la insularitat i les noves tendències en la industria de les cançons, arribar a complir trenta-cinc anys com segell és -com mínim- una fita a la qual poques vegades s'hi pot arribar en bona forma.

Per a més info, podeu seguir aquest link.

IB3 Música | C/ Manuel Azaña 7-a 07006 Palma | 971 139 931 | musicals@ib3radio.com