IB3 Música, web del món musical a Balears - El sona9 puja el volum per arribar més lluny

El sona9 puja el volum per arribar més lluny

Sona9

La dissetena edició d'un dels esdeveniments més rellevants de la música catalana destinats a fer d'altaveu dels nous talents musicals, el sona9, creix en intenció i implementació geogràfica per recercar entre els valors de les Illes i de València i expandir així el seu bagatge sonor ple de referències ben interessants (Mine!, Miquel Abràs, Sapo, La Iaia en són alguns dels guanyadors anteriors).

Un certàmen que impulsa la revista Enderrock amb Catalunya Ràdio - Icat.cat  TV3 i en col·laboració amb altres instituciones públiques a les quals s'hi sumarà enguany IB3 a través de la ràdio.

Novetats importants que tenen en compte la realitat sonora de les Balears per a incorporar-les en aquest projecte pensat per aquelles bandes o solistes novells qui vulguin optar a obtenir un impuls extra a les seves trajectòries.

Per saber més just continua llegint.

Fins el 15 d'abril hi ha temps per a presentar el projecte a través del web del sona9, allà trobaràs la convocatòria amb la que poder accedir a les primeres fases preliminars que es faran a València i les Balears (Palma) per garantir la projecció dels músics que canten en català, un dels requisitis per accedir al certàmen.

Un cop passades les primeres fases, els qui arribin a la darrera part del Sona9 podran guanyar premis molt importants consistents en el primer premi: la gravació i edició d’un disc amb un productor professional, una gira de concerts per Catalunya i l’enregistrament d’un videoclip. En el cas del segon classificat, (Premi Joventut) gravarà un CD-EP en un estudi professional i farà una gira de concerts per Catalunya. El tercer classificat (Premi Èxit) gravarà un single amb dues cançons.

Per útlim, el Premi de Votació Popular, dotat amb 1.000 euros en material musical, es decidirà enguany el mateix dia de la final, de manera que els tres finalistes podran optar-hi gràcies al vot del públic.

Sort!

IB3 Música | C/ Manuel Azaña 7-a 07006 Palma | 971 139 931 | musicals@ib3radio.com