El "Vida" aposta per la vitalitat illenca en l'edició de 2017

Comença a ser més que habitual veure noms del món musical illenc repartits entre els cartells dels grans festivals que cada any copsen l'interés a nivell estatal de la música en directe. Noms com L.A. (Low Festival, Interestelar), The Prussians (True Music Festival) o The Wheels (Primavera Sound) seran enguany alguns dels que tenguin l'oportunitat de mostrar els seus directes sobre grans escenaris repartits entre aquests esdeveniments de primer nivell.

Però el que ja no resulta tant comú, és veure com des de festivals de pes, com és el cas del Vida Festival, s'interessin no només pels grups illencs sinó que facin presentacions dels seus esdeveniments a les Illes.

Això és el que succeirà amb la festa presentació d'aquesta edició del festival que cada any, des de 2013, protagonitza la vida sonora de Vilanova i la Geltrú durant un parell de dies a l'any en un dels indrets més interessants de tots els que proposen concerts de gran format.

Així doncs, un dels noms més originals de l'escena mallorquina del pop, Zulú Zulú, estarà en aquesta presentació fent un tast del que oferirà en el festival, en el que junt amb Joan Miquel Oliver serà l'aposta balear d'aquest esdeveniment.

El trio d'afropop illenc serà doncs un dels qui acostin aquest vessant del festival a través de la festas preparada en un dels locals illencs que més moviment musical, en directe i d'aposta ferma pel talent local està duent a terme els darrers mesos, el Novo Cafe Lisboa de Palma.

A més de la cita amb els Zulú Zulu fent part del seu nou disc "Defensa Zebra" (que et recomanam en els 13 d'aquest web) hi haurà sessió dels Vida DJ, tot per encalentir motors del que es podrà viure durant des del 29 de juny fins al 2 de juliol.

 

ELS DIRECTES

Seleccionam alguns dels millors tracks enregistrats en diferents concerts i visites en directe als estudis d'IB3.

LA LIRA D'ORFEU

Pere Estelrich en format extra. Un recorregut exclussiu que complementa la versió FM del programa La ruta d'orfeu.

ÒRBITA 3 EXTRA

Tito Fuster fabrica les millors sessions 'negroides' amb textures clàssiques, contemporànees i llenques.

JAZZ TIME EXTRA

Ferran Pereyra reviu per tu mítiques petjades sonores deixades a les Illes per grans noms del jazz de tots els temps.

COL·LECCIONABLE

Col·lecciona amb Celestí Oliver el millor de la música de diferents generacions que recollirà a cada programa.

TЯA TЯA

Les músiques que es miren. Els sons que es veuen. Un recorregut per les cançons amb art de la mà de Pilar Rubí.

SUTGE

Tomeu Canyelles te proposa una drecera a l’underground d'estils arriscats, de sons prohibits o figures oblidades

140 dB

L'avantguarda sonora internacional portada a les Illes des del prisma musical de Joan Cabot.