El "Vida" aposta per la vitalitat illenca en l'edició de 2017

Comença a ser més que habitual veure noms del món musical illenc repartits entre els cartells dels grans festivals que cada any copsen l'interés a nivell estatal de la música en directe. Noms com L.A. (Low Festival, Interestelar), The Prussians (True Music Festival) o The Wheels (Primavera Sound) seran enguany alguns dels que tenguin l'oportunitat de mostrar els seus directes sobre grans escenaris repartits entre aquests esdeveniments de primer nivell.

Però el que ja no resulta tant comú, és veure com des de festivals de pes, com és el cas del Vida Festival, s'interessin no només pels grups illencs sinó que facin presentacions dels seus esdeveniments a les Illes.

Això és el que succeirà amb la festa presentació d'aquesta edició del festival que cada any, des de 2013, protagonitza la vida sonora de Vilanova i la Geltrú durant un parell de dies a l'any en un dels indrets més interessants de tots els que proposen concerts de gran format.

Així doncs, un dels noms més originals de l'escena mallorquina del pop, Zulú Zulú, estarà en aquesta presentació fent un tast del que oferirà en el festival, en el que junt amb Joan Miquel Oliver serà l'aposta balear d'aquest esdeveniment.

El trio d'afropop illenc serà doncs un dels qui acostin aquest vessant del festival a través de la festas preparada en un dels locals illencs que més moviment musical, en directe i d'aposta ferma pel talent local està duent a terme els darrers mesos, el Novo Cafe Lisboa de Palma.

A més de la cita amb els Zulú Zulu fent part del seu nou disc "Defensa Zebra" (que et recomanam en els 13 d'aquest web) hi haurà sessió dels Vida DJ, tot per encalentir motors del que es podrà viure durant des del 29 de juny fins al 2 de juliol.

 

Tots els programes publicats

Els Directes

Seleccionam alguns dels millors tracks enregistrats en diferents concerts

La Lira d'Orfeu

Pere Estelrich en format extra. Un recorregut exclussiu que complementa la versió en FM del programa La ruta d'orfeu (tots els diumenges a ib3 ràdio)

Òrbita 3 Extra

Tito Fuster fabrica les millors sessions 'negroides' amb textures clàssiques, contemporànees i llenques.

Jazz Time Extra

Ferran Pereyra et convida a recuperar algunes de les mítiques petjades sonores que han deixat a les Illes grans noms del jazz de tots els temps.

Col·leccionable

Col·lecciona amb Celestí Oliver el millor de la música de diferents generacions que recollirà a cada programa.

TЯA TЯA

Les músiques que es miren. Els sons que es veuen. Un recorregut per les cançons amb art de la mà de Pilar Rubí.

Pod Albert Petit

Garatges amb soul, solcs que giren i reviuen els sons que expliquen l'actualitat musical.

 

Límbica

Noemí Garcies et proposa connectar amb el més profund de la música amb un recorregut musical en clau femenina.

Sutge

Tomeu Canyelles te proposa una drecera directa a l’underground mitjançant els estils musicals més arriscats, els sons prohibits o, fins i tot, aquelles figures que ja han caigut a l’oblit.

140dB

L'avantguarda sonora internacional portada a les Illes des del prisma musical de Joan Cabot.

 

Youtube

 

 

 

 

 

Directes des de la fm

Els discos recomanats d'I3M