IB3 Música, web del món musical a Balears - Arriba nova edició del Cul de Sac

Arriba nova edició del Cul de Sac

La segona edició del festival que organitza Bubota Discos (responsables de les edicions de projectes com el d'Aucell Cantaire, Joana Gomila Folk Souvenir o Forces Elèctriques d'Andorra, entre d'altres) conjuntament amb PalmaCultura i Sabotage, torna carregada de propostes en directe molt interessants amb visions diferents tant en l'àmbit sonor com en el dedicat a les activitats destinades a acompanyar els directes.

Repartits en dos dies, el 19 i el 20 de maig, a Ses Voltes de Palma es tendrà l'oportunitat de tastar la potència sonora de Marasme, The Ex, NO More Lies, la progressivitat de Fura, la visió cantautora d'Aucell Cantaire o les mescles que és capaç de crear Mikrophone, entre molts altres projectes fins arribar a un total de 15 noms diferents.

The Ex · Aluk Todolo · No More Lies · Blood Quartet · Fura · Malämmar · Marasme · Tano · Polseguera · Saïm · Haus Frauen · Aucell Cantaire · Fletxa Negra · Mikrophone · Deade Eye Wolves 

I no sols serà la música l'absoluta protagonista d'aquest nou "cul de sac", sinó també les exposicions i les taules rodones que han preparat des dels talents de Dones Tatuadores de Mallorca, Error! Design, Álvaro PB, Clàudia Gómez i Santi García.

Tot això junt un extra més: un espai reservat per als més petits que farà Sac de Trons (aka La Fada Despistada).

Aquí teniu els horaris:

· Divendres 19 / de 20 a 00h amb Inauguració de les exposicions: Dones tatuadores de Mallorca / Error! Design / Álvaro PB / Clàudia Gòmez i els concerts: SAÏM, Polseguera i Haus Frauen. 
 
· Dissabte 20 / d'11:30 a 00h amb diferentes Taules rodones i un Taller infantil a càrrec de SAC de TRONS ( Fada Despistada i Olives per Somiar) i els concerts: The Ex (Holanda), Aluk Todolo (França), No More Lies (Barcelona), Blood Quartet, Fura, Malämmar, Marasme, TANØ, Aucell Cantaire, Mikrophone, Dead Eye Wolves i FLETXA NEGRA.
 
Més informació al seu esdeveniment
 

IB3 Música | C/ Manuel Azaña 7-a 07006 Palma | 971 139 931 | musicals@ib3radio.com