IB3 Música, web del món musical a Balears - Go Cactus guanyen el "Música per travessar l'estiu!

Go Cactus guanyen el "Música per travessar l'estiu!

Go Cactus

Són joves, amb unes perspectives brillants de futura per davant, amb una actiutd sobre l'escenari especial, de les que marquen el camí cap a bon port als músics i fan temes que fugen del comú. Aquests són alguns dels trets diferencials d'un trio que porta un any en funcionament, temps durant el qual ja ha aconseguit despertar la curiositat primer i després el convenciment de les possibilitats al propi Paco Loco, un dels noms més rellevants de l'escena musical estatal que ha produït el debut discogràfic editat per Blau.

Tot això és part de la nova vida musical d'aquesta banda composta pels germans Joan i Pau Gual i el seu cosí Joan Amengual que tot just acaba d'engegar i que promet, si el camí no es torça, tenir de cada cop més i millor rellevància.

"Something in your drink" ha estat la cançó capaç de mostrar com aquest trio de sonoritats entre el garatge i el rock 'n' roll amb pinzellades de surf rock té unes possibilitats més que interessants en la música on acaba d'aterrar. Ara també és la que va convènces al jurat del "música per travessar l'estiu" per a que finalment s'emportàs el premi en una final en la qual els cinc grups participants mostraren un nivell enorme sobre l'escenari.

A més, els 1000 € del premi en metàl·lic que rebran aniran destinats al segon treball que ja tenen al cap produir ben aviat, i que tornarà a comptar amb la mà de Paco Loco que des dels estudis del Puerto de Santa Maria a Cadis, ja espera amb les oïdes obertes a descobrir com són les noves composicions d'un grup diferent, amb visió sonora especial i capacitat musical de nivell.

Enhorabona Go Cactus!

IB3 Música | C/ Manuel Azaña 7-a 07006 Palma | 971 139 931 | musicals@ib3radio.com