IB3 Música, web del món musical a Balears - Julie Doiron i Leonmanso avancen el Summer Pie Festival

Julie Doiron i Leonmanso avancen el Summer Pie Festival

El menorquí Leonmanso ha estat el primer en pujar sobre l'escenari de l'Aljub a Es Baluard de Palma per encetar el que serà la sisena edició del Summer Pie Festival. El creador de discos tan interessants com "Rinousaure" (aparegut gràcies a guanyar el concurs de maquetes Recplay d'IB3 ràdio) i "Jardins de brutes basses", s'ha encarregat d'escalfar l'ambient per a que una altra vella coneguda també del festival promogut per Pecan Pie, Julie Doiron, ompli amb la seva impactant veu aquesta sala interior del Museu palmesà.

Tot i ser els dies intesnos -i centrals- del festival els 16 i el 17 de juny, enguany el Summer Pie ha volgut programar música en directe amb la marca i la qualitat que té tot el que apareix sota aquesta marca sonora uns dies abans del festival en sí.

Primer Julie Doiron i Leonmanso, i després (en format acústic) el dia 15 a l'Espai Xocolat Evening Hymns i Marcos González, avançaran una edició que de nou comptarà amb músics de gran interés, alguns per descobrir i altres per tornar a gaudir d'ells, sempre mantenint intacte l'aposta per les bandes illenques enguany d'autèntic luxe.

I és que acompanyant als canadencs The Wooden Sky i Evening Hymns, i als britàncis Co-Pilgrim i Emily Barker, hi trobarem el talent de gent com The Wheels, Marcos Gonzalez, Lava Fizz i la reunió -en exclusiva- de Zinedines.

Tot en un ambient que de nou tendrà en la ràdio el seu altaveu més enllà de l'escenari d'Es Baluard, ja que el programa Mediterràdio amb Joan Trias, estarà fent directes des del recinte del Museu.

IB3 Música | C/ Manuel Azaña 7-a 07006 Palma | 971 139 931 | musicals@ib3radio.com