IB3 Música, web del món musical a Balears - Arriba la sisena edició del Summer Pie

Arriba la sisena edició del Summer Pie

SummerPie Festival

Sis anys porta un festival que està creixent en proposta, implementació i qualitat musical d'ençà que va posar-se en marxa a Sa Possessió el 2012. Ubicat des del 2013 en el pati exterior del Museu d'Art Contemporani Es Baluard a Palma el "Summer Pie" està consolidant-se com un dels esdeveniments amb millor i major caràcter propi dels festivals que copsen, i copsaran, les dates illenques quant a música en directe referir-se.

En l'edició de 2017 l'aposta continua pel mateix camí. Alguns vells coneguts de l'escena que repeteixen visita com Evening Hymns o The Wooden Sky, i noves propostes a descobrir com la de la britànica-australiana Emily Barker o els Co-Pilgrim, un dels secrets del pop anglosaxó nascut a les Illes angleses que podrà demostrar fins quin punt és fort el xiuxiueig que existeix en el món musical anglès vers aquesta banda.

Dos dies de festival, que el dijous 15 tendran un tast en acústic a l'espai Xocolat, gràcies al mini concert que Marcos Gonzalez i Evening Hymns empraran com avançament de la versió pop, rock, folk i americana que ens esperen els dies 16 i 17 al recinte del festival.

Tampoc en aquesta edició del Summer Pie es perd de vista el suport incondicional al talent illenc, enguany concretat en algunes de les propostes més sòlides del pop illenc. The Wheels, Lava Fizz o Marcos Gonzalez & The Nice Bambas seran part d'aquesta aposta local que, com colofó, comptarà amb la reunió -en exclusiva i irrepetible- dels mallorquins Zinedines.

Dos dies de música en directe, qualitat sonora, bon ambient i propostes de directe amb el caràcter estilístic de Pecan Pie, una associació que ha omplert de grans grups els escenaris mallorquins gràcies a la tasca gairebé artesanal del col·lectiu.

I allà on hi ha suport del talent illenc de la música, s'hi troba IB3, que a través de la ràdio ha preparat emissió en directe de tot el festival per a que es pugui gaudir dels sons, els protagonistes i l'ambient d'aquesta sisena vegada en què l'estiu -sonor- comença amb un festival com el Summer Pie.

Més info al web del festival o a l'esdeveniment de facebook.

IB3 Música | C/ Manuel Azaña 7-a 07006 Palma | 971 139 931 | musicals@ib3radio.com