IB3 Música, web del món musical a Balears - Dos dies de directes a Es Baluard

Dos dies de directes a Es Baluard

La música com eix central d'un festival diferent, els directes com a part essencial de la transmissió sonora de la cultura i tot això amb un rerefons de qualitat i orignialitat alhora que amb aposta ferma per la producció illenca són els ingredients que donen al Summer Pie Festival un caràcter propi, que no segueix els patrons habituals d'un festival musical.

Per això, els directes des d'aquest esdeveniment tendran un doble sentit: el musical i també el radiofònic. Per primera vegada, la gent de Balears podrà escoltar la retransmissió íntegra d'un festival musical, amb els seus protagonistes i gran part de les cançons que sonin des de l'escenari a Es Baluard.

Joan Trias conduirà un programa especial que durant els dos dies de Summer Pie convertirà els directe de ràdio en un acte més de l'esdeveniment amb el que poder fer d'altaveu tant de l'ambient que s'hi visqui com del talent que mostrin els noms propis del cartell.

Des d'Emily Barker o The Wooden Sky a Marcos Gonzalez passant per The Wheels o Zinedines, seran moments que, si no es poden viure en persona, es podran sentir al llarg de les quatre hores diàries de ràdio.

Connectau amb l'emissora pública de Balears a trravés del 106.8, 88.6 o 93.7 de la fm o a l'stream digital a ib3radio.com!

Actualizat: Si voleu saber què varen donar de sí aquests especials aquí teniu els links a la ràdio a la carta per a poder-los escoltar, quan i a on volgueu!!

 

IB3 Música | C/ Manuel Azaña 7-a 07006 Palma | 971 139 931 | musicals@ib3radio.com