IB3 Música, web del món musical a Balears - La música sona amb força per començar l'estiu

La música sona amb força per començar l'estiu

Coincidint amb l'arribada del solstici d'estiu, cada 21 de juny (des del 1982) es celebra "La festa de la música", un esdeveniment que aconsegueix -any darrera any- congregar a més de cent ciutats arreu del món que gira al voltant de les cançons i els concerts.

Moltes ciutats diferents repartides per mig planeta s'apunten a aquest dia en què la música pren un protagonisme diferent, tot reivindicant l'espai al carrer i la connexió amb el públic com un dels elements clau de transmissió del coneixement cultural fet a través de les partitures.

Uns concerts que, lluny de voler funcionar com un festival de música, cerquen el mestissatge de gèneres, la col·laboració entre agents musicals, segells i intèrprets unint esforços per alçar la veu reclamant major implantació de l'àmbit musical en la vida de les persones.

Enguany a Palma, tornaran a produir-se directes relacionats amb aquest dia internacional. Un dels més interessants, per la seva durada i qualitat dels projectes que hi formin part, serà el que es faci al parc de ses estacions de Palma.

Allà, des de les 11.30 fins entrada la nit més curta de l'any, hi haurà tot un seguit de formacions incloses en els catàlegs dels segells mallorquins Blau, Espora Records i Runaway, que mostraran en directe el seu talent i potencial sonor.

Aquí teniu l'esdeveniment en el que la ràdio pública hi tornarà a prendre part realitzant-hi connexions per tastar l'ambient i escoltar la música que entre festa i reivindicació, omple de cançons una data tan assenyalada com aquesta.

IB3 Música | C/ Manuel Azaña 7-a 07006 Palma | 971 139 931 | musicals@ib3radio.com