IB3 Música, web del món musical a Balears - El festival més local, a punt de la primera edició

El festival més local, a punt de la primera edició

Baix el concepte que engloba la filosofia del "km 0", neix a Balears el primer festival de música que combina els elements propis d'aquesta forma de fer les coses a l'àmbit dels directes.

El "Festival Kilòmetre Zero" pensa en verd, en local i sense límits a l'hora de programar un esdeveniment en que tots i cada un dels seus elements provenen de la nostra terra. 

Des dels músics, fins el menjar, passant per la part tècnica o la producció, tot neix des de -i per a- les Illes, en aquest cas la de Mallorca, en el que és una inciativa que ha posat en marxa La Gran Orquesta Republicana.

Aquesta col·lectiu de músics, amb una trajectòria enorme a sobre, s'endinsen ara en la producció d'aquest esdveniment el qual pretèn omplir Alaró de festa, respecte mediambiental, foment de l'economia local i cultura sonora a parts iguals.

IB3 estarà present en ell a través de la ràdio, i del programa que condueix Joan Trias, Mediterràdio ja que s'estarà enregistrant especial per a que després es pugui copsar com sonen les cançons més locals que mai de bandes tan importants com La Gran Orquesta Republicana, Dinamo, Jès o Frontman and the managers.

Pots veure més informació seguint l'esdeveniment de Facebook.

IB3 Música | C/ Manuel Azaña 7-a 07006 Palma | 971 139 931 | musicals@ib3radio.com