Arriba nova edició del Cul de Sac

La segona edició del festival que organitza Bubota Discos (responsables de les edicions de projectes com el d'Aucell Cantaire, Joana Gomila Folk Souvenir o Forces Elèctriques d'Andorra, entre d'altres) conjuntament amb PalmaCultura i Sabotage, torna carregada de propostes en directe molt interessants amb visions diferents tant en l'àmbit sonor com en el dedicat a les activitats destinades a acompanyar els directes.

Repartits en dos dies, el 19 i el 20 de maig, a Ses Voltes de Palma es tendrà l'oportunitat de tastar la potència sonora de Marasme, The Ex, NO More Lies, la progressivitat de Fura, la visió cantautora d'Aucell Cantaire o les mescles que és capaç de crear Mikrophone, entre molts altres projectes fins arribar a un total de 15 noms diferents.

The Ex · Aluk Todolo · No More Lies · Blood Quartet · Fura · Malämmar · Marasme · Tano · Polseguera · Saïm · Haus Frauen · Aucell Cantaire · Fletxa Negra · Mikrophone · Deade Eye Wolves 

I no sols serà la música l'absoluta protagonista d'aquest nou "cul de sac", sinó també les exposicions i les taules rodones que han preparat des dels talents de Dones Tatuadores de Mallorca, Error! Design, Álvaro PB, Clàudia Gómez i Santi García.

Tot això junt un extra més: un espai reservat per als més petits que farà Sac de Trons (aka La Fada Despistada).

Aquí teniu els horaris:

· Divendres 19 / de 20 a 00h amb Inauguració de les exposicions: Dones tatuadores de Mallorca / Error! Design / Álvaro PB / Clàudia Gòmez i els concerts: SAÏM, Polseguera i Haus Frauen. 
 
· Dissabte 20 / d'11:30 a 00h amb diferentes Taules rodones i un Taller infantil a càrrec de SAC de TRONS ( Fada Despistada i Olives per Somiar) i els concerts: The Ex (Holanda), Aluk Todolo (França), No More Lies (Barcelona), Blood Quartet, Fura, Malämmar, Marasme, TANØ, Aucell Cantaire, Mikrophone, Dead Eye Wolves i FLETXA NEGRA.
 
Més informació al seu esdeveniment
 

Arxiu Actualitat

Els 13 d'I3M