IB3 Música, web del món musical a Balears - I3ncom

La Fira B més musical torna a Palma

Serà la tercera oportunitat perquè els creadors musicals de les Illes Balears puguin ajuntar-se de nou en el que s'està convertint en un escenari de referència entre el sector cultural illenc. 

Torna la Fira B, aquest espai creat des de l'Institut d'Estudis Baleàrics (ILLENC) que cerca la confluència entre públic, artistes, creadors i programadors del món de la cultura per trobar sortides noves a la creació emmarcada en les arts escèniques i en les arts musicals de l'arxipèlag.

Nascuda de la revisió i unificació del que foren altres fires professionals d'ambdós sectors anteriors (Sea Arts i Fira Illescena), la Fira B embeu de la filosofia d'altres esdeveniments com el Monkey Week andalús o el Mercat de Música Viva de Vic, per fomentar trobades professionals, vincles entre autors i intèrprets, coneixement en diferents àrees relacionades amb la cultura o encontres sonors de qualitat.

Són moltes, i molt diferents entre si, les apostes d'enguany de la Fira B en l'àmbit musical. Des d'electrònica fins a folk, passant pel rock o el pop de tall alternatiu, els gèneres amb més representació de les illes tendran espais on mostrar -i demostrar- el talent que neix a les quatre Illes.

Seràn quatre dies, del 20 al 24 de setembre, en els quals la música copsi l'atenció cultural d'aquest esdeveniment gràcies a programa amb un seguit de noms molt interessants que en total sumaran 41 projectes repartits entre secció oficial i secció off. Podeu veure la programació completa en aquest enllaç.

Vos resumim els noms propis de la 3a Fira B que estaran distribuïts per diferents indrets de Ciutat (Centre Cultura Sa Nostra, Ses Voltes, CCC Pelaires, Novo Café Lisboa, Hotel Saratoga i Sabotage). Podeu consultar horaris complets en la nostra agenda.

De nou el jazz s'apodera d'Eivissa

 

L'actualitat sonora de les Balears, passa durant la primera setmana de setembre pel que és ja una de les cites ineludibles de la programació en directe illenca.

L'eivissajazz 2017 enguany amplia oferta de concerts i, a més, completa la seva programació amb propostes audiovisuals que faran d'aquesta 29ena edició del festival una de les més intenses de les viscudes a Eivissa al llarg de la història d'aquest esdeveniment.

Directes de qualitat movent-se per diferents camins del gènere de la improvització per excelència, com és el jazz i un entorn únic fan que des del 6 fins al 9 de setembre, el centre d'atenció dels amants d'aquesta música estigui posat a Dalt Vila.

RSS

IB3 Música | C/ Manuel Azaña 7-a 07006 Palma | 971 139 931 | musicals@ib3radio.com