IB3 Música, web del món musical a Balears - De nou el jazz s'apodera d'Eivissa

De nou el jazz s'apodera d'Eivissa

 

L'actualitat sonora de les Balears, passa durant la primera setmana de setembre pel que és ja una de les cites ineludibles de la programació en directe illenca.

L'eivissajazz 2017 enguany amplia oferta de concerts i, a més, completa la seva programació amb propostes audiovisuals que faran d'aquesta 29ena edició del festival una de les més intenses de les viscudes a Eivissa al llarg de la història d'aquest esdeveniment.

Directes de qualitat movent-se per diferents camins del gènere de la improvització per excelència, com és el jazz i un entorn únic fan que des del 6 fins al 9 de setembre, el centre d'atenció dels amants d'aquesta música estigui posat a Dalt Vila.

Fins a vuit concerts seran els protagonistes musicals de les nits eivissenques durant les quals es dugui a terme aquest cicle, la majoria d'ells a Es Baluard de Santa Llucia (Dalt Vila).

Noms com el trio Map, format per Marco Mezquida, Ernesto Aurignac i Ramon Prats, Mariola Membrives (presentant una interessant revisió en clau jazzística d'Omega, disc essencial de la música estatal creat per Enrique Morente i Los Planetas 20 anys enrere), Ximo Tébar que posarà la visió mediterrànea tot celebrant els 25 anys sobre un escenari d'aquest valencià, la nova reunió de l'Eivissa Jazz Experience (protagonistes del documental sobre aquest experiment sonor habitual del festival), Malstrom (guanyadors del festival Getxo 2017) o Marcin Waslewski Trio (un dels màxims exponents del jazz polonès), conformen el gruix de noms propis de l'Eivissa Jazz 2017.

Tot i que no acabarà en l'ambit purament sonor la proposta per gaudir del cicle eivissenc. Al documental sobre l'Eivissa Jazz Experienc, s'hi afegirà l'exposició que José Luis Luna Rocafort port al Refectori de l'Ajuntament d'Eivissa per mostrar, a través del seu ull darrera una càmera, com es veu el jazz immortalitzat pel seu objectiu.

IB3 també tendrà presència especial en aquesta edició del festival donant la possibilitat de veure en stream el concert íntegre que oferiran MAP a través de la plataforma web i escoltant-ho a través de la ràdio amb els comentaris de Ferran Pereyra, crític musical expert en jazz que cada setmana condueix JazzTime, el programa dedicat al gènere.

Pots trobar la informació sobre horaris, ubicacions i preus en el web del festival

IB3 Música | C/ Manuel Azaña 7-a 07006 Palma | 971 139 931 | musicals@ib3radio.com