IB3 Música, web del món musical a Balears - La melomania torna a Palma

La melomania torna a Palma

XVI Fira Internacional Del Disc a Mallorca
 
Són setze les edicions ja d'una de les cites més rellevants per als amants de la música a Balears. Torna la Fira del Disc de Mallorca, i ho fa repetint la localització dels darrers anys: el Palma Arena de Ciutat.
 
Més de cinquanta estands ompliren el recinte mallorquí de tot tipus de referències discogràfiques que tendran en el vinil, un any més, el seu format predilecte; aquell que torna a agafar força en els comptes de resultats dels segells després d'anys de quedar reduït al col·leccionisme més pur.
 
Ara, amb l'augment de l'interès pel suport analògic per excel·lència, les possibilitats de trobar nous clàssics, velles icones o sorpreses ocultes entre centenars d'elapés són molt més grans que en èpoques anteriors, d'aquí que les xifres de vendes que dóna de sí la Fira del Disc Internacional de Mallorca siguin de les millors del circuit estatal de la melomania firaria.
 
Expositors procedents d'Anglaterra, EUA, Alemanya junt les tendes amb més solera de les que queden empeu a l'estat espanyol, es mesclen amb la música en directe seleccionada amb cura i originalitat des del prisma musical de Runaway Records, el segell darrere el qual es troba cada edició d'aquest esdeveniment.
 
A més a més, enguany IB3 Ràdio tornarà a ser-hi present per copsar a través de programa especial conduït per Tito Fuster, com sona una fira on la passió per les cançons té diferents vies d'expressió: la recerca de discos a l'espera de trobar petits tresors, treballs perduts o novetats sonores i l'atenció als concerts programats durant els dos dies programats al Palma Arena.
 
I és que durant els pròxims 21 i 22 d'octubre, la música girarà en torn a alguns noms propis de pes tant de l'escena illenca com de la internacional. De fe, la ferma aposta pel talent illenc tendrà molts moments interessants que vos passam a llistar per a gaudir entre disc i disc: 1) Urtain presentant nou disc 2) Come Animal omplint de punk el recinte 3) Jane Yo i el seu grunge vist amb perspectiva mallorquina 4) la potència dels Quatermass 5) la presència d'un dels valors de l'indie illenc més importants del moment com són Da Souza 6) Salvatge Cor fent de banda de suport de Marcel Cranc 7) la proposta que donarà veu al cicle Women don't wait gràcies a les Codo, Sweet Poo Smell i Ombra 8) el pop alternatiu d'Hombrespajaro 9) el post punk de Saïm tocant l'enorme "accidents" i 10) el retorn únic dels The Nash de John Tirado i Lluís Albert Segura.
 
Un llistat gran de possibilitats que combinades amb els centenars de discos que estaran a l'abast faran les delícies de qualsevol, sigui melòman o simplement curiós.
 
Més info al web de la fira

IB3 Música | C/ Manuel Azaña 7-a 07006 Palma | 971 139 931 | musicals@ib3radio.com