IB3 Música, web del món musical a Balears - Illes dins un disc, talent extraordinari

Illes dins un disc, talent extraordinari

La música illenca té en la figura de Tomeu Penya un dels noms destacats de l'escena sonora a Balears en els que mesclar-hi cultura pròpia, iconografia musical, representació generacional i respecte compositiu. Per això, aprofitant que l"amo" es pujava per primer a un escenari fa cinc dècades per començar a convertir-se en el cantautor que és ara (després de passar per "Els mallorquins", "Harlem", "Flash" o "Los cinco del Este"), des d'IB3 Ràdio -amb el suport després d'IB3 Televisió i Xarxes- es posava en marxa un projecte que tres mesos després veu la llum.

"Illes dins un disc", títol triat per votació pública feta en línia, és el nom que rep tot aquest treball en el que tretze formacions del nou món musical de les Illes fan un recorregut, des de la seva òptica musical, per alguns clàssics creats originalment per Penya.

Pop, rock alternatiu, electrònica, jazz, swing, folk, música melòdica o ska, són els gèneres on han trobat nova casa sonora les composicions que originalment ballaven per camins de reggae, country o rock'n'roll i que integren el recorregut en dotze composicions (en format digital) i tretze (en el disc físuc) per aquest treball discogràfic que edita blau/discmedi.

Actualitzar amb respecte allò que ha fet Penya, aportant el nou talent que brolla a les Balears i gravar-ho en format directe no era tasca fàcil, però a les Illes hi ha músics amb unes capacitats sobradament demostrades que com resultat donen de sí un molt bon treball discogràfic que vos compartim tot just aquí.

Vos convidam a més a fer una escolta dels originals, en l'àrea d'aquest web on vos explicarem el projecte i poguereu aportar-hi la vostra opinió i després fer play en el resultat!

 

IB3 Música | C/ Manuel Azaña 7-a 07006 Palma | 971 139 931 | musicals@ib3radio.com