IB3 Música, web del món musical a Balears - Crear música des del cor mediterrani

Crear música des del cor mediterrani

 
 
III Taller de música modal
Els dies 16, 17 i 18 de març són dies especials per aquells qui més enllà d'escoltar música, sentir-la o seguir els seus compositors, volen acostar-se al món de la creació sonora a través de l'experimentació i la introducció en la música que ens toca més de prop l'arrel cultural a la qual pertanyem.
 
La música modal que neix en l'antiguitat de les nostres cultures, té una forma d'expressió i composició única donant una infinitat de colors a cada una de les cançons dins aquesta fórmula excepcional.
 
Les tradicions gregues, turques, àrabs o de l'alguer treballen aquesta textura musical per crear, encara ara, el seu folk que tan connectat es troba amb el balear.
 
I amb aquesta idea, en el Teatre Mar i Terra de Palma, es donaran cita alguns noms essencials de la música actual que treballen i donen nova vida a la música gràcies a l'ús i la interpretació d'aquestes composicions en el Tercer Taller de Música Modal de Palma.
 
Efren Lopez, conduirà tallers per aquells interessats en aprofundir en el coneixement modal de la música aportant tota l'experiència acumulada com professor musical a Suïssa, França, Grècia, Portugal, Itàlia, Xipre, Alemanya, Bèlgica, Holanda o Turquia, convertint-se aquestes jornades en un moment únic en el qual descobrir com fer música diferent.
 
Però no tot és just aprendre a fer música, també hi haurà la possibilitat de gaudir-la amb intensitat gràcies al concert que ajuntarà les dues riberes de la Mediterrània, el qual mesclarà el talent del mateix Efrén López i el de la compositora i intèrpret grega Kelly Thomà.
 
Tot com a part del Palma Folk que enguany torna a omplir Palma de propostes musicals d'interès.
 

IB3 Música | C/ Manuel Azaña 7-a 07006 Palma | 971 139 931 | musicals@ib3radio.com