IB3 Música, web del món musical a Balears - Tribut Tomeu Penya

Disc Tribut A Tomeu Penya

Acabes d'arribar a l'espai dedicat al disc tribut a Tomeu Penya que estam preparant conjuntament IB3 Ràdio i el segell discogràfic Blau!

Aquí podràs veure quins són els grups que hi prendran part, la seva evolució en el projecte i si vols podràs jugar a saber quines són les cançons que finalment cadascú d'aquests projectes serà la que versioni finalment.

Tot això per formar part d'un disc que viatjarà, musicalment parlant, des de l'electrònica fins al rock, passant pel folk, el pop o el swing en un mesclat de gèneres amb els quals aquestes catorze propostes musicals de les Illes reviuran, des de la seva òptica sonora, alguns dels clàssics que Tomeu Penya ens ha deixat al llarg d'una trajectòria que arriba a la cinquantena d'anys d'ençà que començà.

Tomeu Penya - 50 cançonsAquesta és la xifra que marca el disc el qual també publica Penya recollint el millor de la seva carrera musical encara ara gaudint d'una vitalitat envejable. "50 cançons" que formen part de la memòria musical de les Illes de vàries generacions les quals recollides ara en un triple disc ens faran de guia per al nostre tribut.

Entre totes elles també hi trobareu les composicions que vos proposen versionar algunes de les formacions més rellevants i interessants del món sonor de les Illes actualment!

En cada un dels grups hi veuràs les cançons originals per a que et puguis fer una idea que com podrien sonar a través de les revisions que crearan totes aquestes bandes illenques! Jugues amb nosaltres a saber quina serà la que estan preparant?!

Gràcies per prendre part del tribut a "l'amo"! No et perdis l'evolució a través del web i de les xarxes socials d'IB3.

IB3 Música | C/ Manuel Azaña 7-a 07006 Palma | 971 139 931 | musicals@ib3radio.com