IB3 Música, web del món musical a Balears - Salvatge Cor

Escolta totes les playlists

 

 

Facebook IB3 Música         Twitter IB3 Música         Youtube IB3 Música

Salvatge Cor

El 2013 marca l'inici sonor d'aquesta banda creada per Llorenç Romera des d'un prisma poètic i musical amb el que vestir de sonoritats texts complexos, carregats de significat i de textures urbanes que fan de la seva proposta una de les que més ràpidament estigui guanyant adeptes en el pop illenc.

Aquest poeta i compositor s'acompanya de Biel Abrines, Leonardo Prieto i Ferran Bellver per completar una formació que sobre l'escenari és de cada cop més sòlida aconseguint un so cru, amb pinzellades grunge i rock alternatiu, visions "post-Bowie" i regust a punk que no deixen indiferent a qui les escolta.

Un sol EP editat per Runaway Records, anomenat "L'ú" és de moment el bagatge discogràfic d'aquesta banda la qual ja té nous temes enregistrats i pendents de veure la llum en breu que poden ser la confirmació de la seva proposta com una de les més sòlides del pop alternatiu que té en bandes com Television, Libertines o el propi David Bowie alguns dels seus referents.

Aquestes són les cançons originals de Tomeu Penya que proposen revisar aquests mallorquins, ajuda'ns a saber la definitiva!!

Pots seguir Salvatge Cor tot clicant les icones:

          

Els directes de la ràdio

Agenda de concerts

EspaiIB

Actualitat

Atenció! Aquest web empra cookies i similars.

Si continúes amb la navegació, entenem que hi estàs d'acord. Gràcies!! Veure més...

Ho entenc

Les cookies, són arxius de text que els llocs web envien als seus visitants; arxius que queden guardats en el navegador de cada usuari per a facilitar l'experiència a cada pàgina.

Pots saber més sobre el tema aquí

IB3 Música | C/ Manuel Azaña 7-a 07006 Palma | 971 139 931 | musicals@ib3radio.com