IB3 Música, web del món musical a Balears - Donallop

Donallop

El primer dels treballs amb els que Donallop arribà a la cultura sonora de les Illes "Veus que vius", va fer que aquell 2013 fos l'any en què un duet de textura acústica, melosa, literàriament diferent i amb una capacitat compositora que no seguia patrons, es posàs en boca de molts. I és que no era habitual que un projecte d'aquestes característiques fugís dels clitxés que li venen donats de per sí.

Aquesta fou una de les grans virtuts del projecte creat per Joana Pol i Pere Bestard les quals han anat sumant trets diferencials a mida que passàven anys i girs estètics i musicals. De fet, Donallop ha passat per varis estadis sonors (quartet neoclàssic, projecte electropop, etc) fins arribar a l'actual proposta que en format de banda de pop ha pujat un graó més en evolucó i bones crítiques.

Perserverància, investigació i molts directes són part de la forma natural de fer-se grans que han triat aquests mallorquins ara residents a Girona des d'on mirar d'avançar en la música també de forma geogràfica.

Aquí teniu les quatres propostes originals que Donallop et proposa reviure.. quina serà l'escollida finalment?

Quina creus que serà part del tribut?

Donallop

Pots seguir Donallop tot clicant les icones:

         

Ja tenim la portada!!

Gràcies a les vostres votacions ja tenim títol i portada del disc tribut a Tomeu Penya! Aquesta és:

Els Originals

Et suggerim escoltar els originals d'on han sorgit els temes del nostre tribut!! 

IB3 Música | C/ Manuel Azaña 7-a 07006 Palma | 971 139 931 | musicals@ib3radio.com