IB3 Música, web del món musical a Balears - Donallop

Escolta totes les playlists

 

 

Facebook IB3 Música         Twitter IB3 Música         Youtube IB3 Música

Donallop

El primer dels treballs amb els que Donallop arribà a la cultura sonora de les Illes "Veus que vius", va fer que aquell 2013 fos l'any en què un duet de textura acústica, melosa, literàriament diferent i amb una capacitat compositora que no seguia patrons, es posàs en boca de molts. I és que no era habitual que un projecte d'aquestes característiques fugís dels clitxés que li venen donats de per sí.

Aquesta fou una de les grans virtuts del projecte creat per Joana Pol i Pere Bestard les quals han anat sumant trets diferencials a mida que passàven anys i girs estètics i musicals. De fet, Donallop ha passat per varis estadis sonors (quartet neoclàssic, projecte electropop, etc) fins arribar a l'actual proposta que en format de banda de pop ha pujat un graó més en evolucó i bones crítiques.

Perserverància, investigació i molts directes són part de la forma natural de fer-se grans que han triat aquests mallorquins ara residents a Girona des d'on mirar d'avançar en la música també de forma geogràfica.

Aquí teniu les quatres propostes originals que Donallop et proposa reviure.. quina serà l'escollida finalment?

Pots seguir Donallop tot clicant les icones:

         

Els directes de la ràdio

Agenda de concerts

EspaiIB

Actualitat

Atenció! Aquest web empra cookies i similars.

Si continúes amb la navegació, entenem que hi estàs d'acord. Gràcies!! Veure més...

Ho entenc

Les cookies, són arxius de text que els llocs web envien als seus visitants; arxius que queden guardats en el navegador de cada usuari per a facilitar l'experiència a cada pàgina.

Pots saber més sobre el tema aquí

IB3 Música | C/ Manuel Azaña 7-a 07006 Palma | 971 139 931 | musicals@ib3radio.com