IB3 Música, web del món musical a Balears - Vers Endins

Escolta totes les playlists

 

 

Facebook IB3 Música         Twitter IB3 Música         Youtube IB3 Música

Vers Endins

La poeta i compositora Glòria Julià, encapçala un projecte en el que mesclar sonoritats pop, melòdiques i jazzístiques en un sol projecte on també trobar-hi literatura d'alt nivell. 

Coneguda també per formar part de Llunàtiques, Glòria Julià es mescla en aquesta ocasió amb la visió sonora de Joan Carles Vaquer, Víctor Leiva Julià I Toni Duarte Adrover per fer de Vers Endins una proposta nova plena d'interessants i apassionadess composicions que acaben de veure la llum en "a les cales dels ulls", debut discogràfic de la formació mallorquina.

Emocionar, divertir, despertar consciències i remoure entranyes a través de la música i la paraula és part dels trets diferencials de la formació que us proposa aquests quatre originals per a que un d'ells formi part del nostre tribut a Tomeu Penya... jugues a saber quin serà??

Pots seguir Vers Endins tot clicant les icones:

      

Els directes de la ràdio

Agenda de concerts

EspaiIB

Actualitat

Atenció! Aquest web empra cookies i similars.

Si continúes amb la navegació, entenem que hi estàs d'acord. Gràcies!! Veure més...

Ho entenc

Les cookies, són arxius de text que els llocs web envien als seus visitants; arxius que queden guardats en el navegador de cada usuari per a facilitar l'experiència a cada pàgina.

Pots saber més sobre el tema aquí

IB3 Música | C/ Manuel Azaña 7-a 07006 Palma | 971 139 931 | musicals@ib3radio.com