IB3 Música, web del món musical a Balears - L'Équilibriste

Escolta totes les playlists

 

 

Facebook IB3 Música         Twitter IB3 Música         Youtube IB3 Música

L'Équilibriste

Els mallorquins L'Équilibriste són una de les formacions més actives i inquietes del panorama illenc de la música.

Amb sis treballs discogràfics repartits entre 4 LP i 2 EP, la carrera d'aquesta banda sorgida del cap pensant de Joan Toni Fuster (aka Joan Toni Skarabat, aka Marfan, aka big bang pallasso) i completada per Joan Jaume, Alberto Feo, Albert Riutort i Víctor Granados, alguns d'ells en anteriors projectes, és molt diferent a la que podria esperar-se quan el grup va debutar amb "que sea la última vez que te veo con una silla volando" (2011). I és que d'aquella interessant proposta de pop alternatiu amb pinzellades shoegaze, electrònica minimalista i actitud rock, han passat a una vessant folk, pop, blues i swing de tonalitats més acústiques molt original i difícil de trobar en altres formacions a Balears.

Directes divertits, mesclats entre la gent, missatges profunds i històries contades amb una literatura única, són trets diferencials d'un quintet que et proposta aquests quatre originals de Tomeu Penya per a versionar-ne un... amb quin te quedaries tu?

Pots seguir a L'Équilbriste tot just fent clic en aquestes icones:

         

Els directes de la ràdio

Agenda de concerts

EspaiIB

Actualitat

Atenció! Aquest web empra cookies i similars.

Si continúes amb la navegació, entenem que hi estàs d'acord. Gràcies!! Veure més...

Ho entenc

Les cookies, són arxius de text que els llocs web envien als seus visitants; arxius que queden guardats en el navegador de cada usuari per a facilitar l'experiència a cada pàgina.

Pots saber més sobre el tema aquí

IB3 Música | C/ Manuel Azaña 7-a 07006 Palma | 971 139 931 | musicals@ib3radio.com