IB3 Música, web del món musical a Balears - Roger Pistola

Escolta totes les playlists

 

 

Facebook IB3 Música         Twitter IB3 Música         Youtube IB3 Música

Roger Pistola

Roger Pistola és un jove més que veterà en la música, el seu debut discogràfic amb els Kards Piken l'any 2004 fou una revolució donada la gran joventut i l'enorme qualitat d'aquella primera gran formació pròpia. Després arribaran els See i finalment el seu projecte més personal que sota el nom propi del músic defensa un pop de tall acústic, melodies alternatives i una posada en escena impecable.

Trets diferencials d'un músic a qui trobar també col·laborant en projectes teatrals o en altres projectes sonors com el de Branca Santa, d'Ivette Nadal o de Joan Bibiloni.

Ara és a punt d'editar nou disc, tercer llarga en la seva carrera com Roger Pistola que serà la continuació dels interessants "Perdó, però" (Autoedició, 2014) i "A punt i a part" (Velomar Records, 2015).

La proposta sonora que enregistrarà aquest manacorí està entre una d'aquestes quatre originals de Tomeu Penya... saps quina serà?

Pots seguir a Roger Pistola tot just fent clic en aquestes icones:

    https://twitter.com/Rogerpistola     

Els directes de la ràdio

Agenda de concerts

EspaiIB

Actualitat

Atenció! Aquest web empra cookies i similars.

Si continúes amb la navegació, entenem que hi estàs d'acord. Gràcies!! Veure més...

Ho entenc

Les cookies, són arxius de text que els llocs web envien als seus visitants; arxius que queden guardats en el navegador de cada usuari per a facilitar l'experiència a cada pàgina.

Pots saber més sobre el tema aquí

IB3 Música | C/ Manuel Azaña 7-a 07006 Palma | 971 139 931 | musicals@ib3radio.com