IB3 Música, web del món musical a Balears - Xanguito

Escolta totes les playlists

 

 

Facebook IB3 Música         Twitter IB3 Música         Youtube IB3 Música

Xanguito

Joan Muntaner 'Xanguito' és un dels vells coneguts de l'escena illenca musical però que acaba d'aterrar en el món de les cançons amb projecte propi. Fins ara, el qui havia estat part de projectes tan dispars entre sí com Muntaner Duo o Pirates Pirats, ara aposta per l'originalitat i musicalitat entre rumba i pop, entre swing i reggae de la nova formació mallorquina.

Tot i que porta gestant-se gairebé deu anys, és el 2017 quan a la fi apareix "Beix" (U98 Music, 2017), el primer llarga durada que, en molt poquet temps, ha arribat a les mans i les oïdes de molta gent (mes de 5000 descàrregues directes aconseguí el disc de Xanguito durant les primeres setmanes en què oferia el treball al seu web).

Amb un directe divertit, carregat de complicitat amb el públic i amb una proposta ballable i alhora en la que posar-hi atenció, Xanguito és un dels noms a tenir en compte en el futur pròxim de la composició illenca.

Quina d'aquestes quatre cançons haurià triat aquesta formació? Fes la teva aposta!!!

Pots seguir a Xanguito tot just fent clic en aquestes icones:

        

Els directes de la ràdio

Agenda de concerts

EspaiIB

Actualitat

Atenció! Aquest web empra cookies i similars.

Si continúes amb la navegació, entenem que hi estàs d'acord. Gràcies!! Veure més...

Ho entenc

Les cookies, són arxius de text que els llocs web envien als seus visitants; arxius que queden guardats en el navegador de cada usuari per a facilitar l'experiència a cada pàgina.

Pots saber més sobre el tema aquí

IB3 Música | C/ Manuel Azaña 7-a 07006 Palma | 971 139 931 | musicals@ib3radio.com