Concurs Pop Rock de Palma 2021

Edició 2021 del retornat concurs Pop Rock de Palma.
 
Un esdeveniment que any darrere any es converteix en un punt de confluència de grans bandes illenques que cerquen mostrar el seu enorme talent tot presentant els seus treballs propis.
 
Aquesta edició 2021 és, una vegada més, de record. I és que estau a una secció on 157 projectes diferents han arribat al concurs amb les seves propostes emmarcades dins gèneres com el pop, el rock, el metall, l'electrònica, la música urbana, la música d'autor o l'alternativa i que cerquen poder engegar o consolidar carreres musicals plenes d'èxit i reconeixement de la mateixa manera que varen fer en el passat noms mítics de l'escena musical de Balears com Ja t'ho diré, Daniel y La Quartet de Banyo Band, Fora des Sembrat, Rompiendo Cuerdas, A Bordo, Juanito Percha y Los Colgaos, Susie Q o La Isla, entre molts d'altres.
 
Si vols conèixer els participants i seguir el recorregut d'aquesta edició del concurs pots quedar-te en aquesta secció o connectar regularment amb IB3 Ràdio i sintonitzar els programes La Gran Vida d'Estiu i Òrbita 3 per estar al corrent de tot allò que passi vers el certamen.
 
Actualització: Ja tenim finalistes del concurs!! Diumenge 3 d'octubre a partir de les 17h vos convidam a connectar amb nosaltres al canal de Youtube i amb la ràdio per fm i stream a ib3.org per a escoltar i veure programa especial on retransmetem la final d'aquest PopRock 2021!
 
A l'escenari de Ses Voltes de Palma Amulet, Bilo, Cabrón, Queen Marsa, Raknosis i Yoko Factor, es mediran en directe per aconseguir el premi final! A més, actuacions dels mítics Bourbon Gratis i més sorpreses!