Concurs Pop Rock de Palma 2021

Edició 2021 del retornat concurs Pop Rock de Palma.
 
Un esdeveniment que any darrere any es converteix en un punt de confluència de grans bandes illenques que cerquen mostrar el seu enorme talent tot presentant els seus treballs propis.
 
Aquesta edició 2021 és, una vegada més, de record. I és que estau a una secció on 157 projectes diferents han arribat al concurs amb les seves propostes emmarcades dins gèneres com el pop, el rock, el metall, l'electrònica, la música urbana, la música d'autor o l'alternativa i que cerquen poder engegar o consolidar carreres musicals plenes d'èxit i reconeixement de la mateixa manera que varen fer en el passat noms mítics de l'escena musical de Balears com Ja t'ho diré, Daniel y La Quartet de Banyo Band, Fora des Sembrat, Rompiendo Cuerdas, A Bordo, Juanito Percha y Los Colgaos, Susie Q o La Isla, entre molts d'altres.
 
Si vols conèixer els participants i seguir el recorregut d'aquesta edició del concurs pots quedar-te en aquesta secció o connectar regularment amb IB3 Ràdio i sintonitzar els programes La Gran Vida d'Estiu i Òrbita 3 per estar al corrent de tot allò que passi vers el certamen.