Roger Pistola - Quart Creixent

Quart creixent (Bubota/Hidden track, 2020)

Quart creixent és com ha titulat el seu nou disc aquest músic multidisciplinari que tant pot defensar el seu projecte amb una sola acústica com ser part de bandes amb dotzenes d'intèrprets com Branca Santa i alhora tant pot fer el pop més amable junt amb Ivette nadal com el rock més visceral en els Ca de bou.

Roger Pistola és el creador d'un disc que va seguir un procés interessant de creació; i és que les cançons es componien i enregistraven el mateix dia a la pròpia casa de Roger Pistola. Una immediatesa que ha donat de sí un quart àlbum de Pistola en el seu format en solitari, setè si comptam projectes anteriors com Kards Piken o See, que resulta ser molt intens i detallista tot cercant ser el més essencial possible, sense floritures, visceral, gairebé tornant al món de les primeres demos, tot i que passat per una trajectòria envejable, carregada de grans temes i que consolida així a un cantautor de pes.

Pots donar suport als músics tot adquirint els seus treballs aquí:

https://bubotadiscos.bandcamp.com/album/quart-creixent

https://www.amazon.es/Quart-Creixent-Vinilo-Roger-Pistola/dp/B085XDGRZZ/ref=sr_1_1?dchild=1&qid=1588584817&refinements=p_32%3ARoger+Pistola&s=music&sr=1-1