Poomse - Extinció, etc

 
"Extinció, etc" és el darrer dels àlbums publicats per Espora Records, un segell que es resisteix a la idea que les edicions de discos quedi aparcades per la tendència actual d'editar músics en format senzill, i ho fa a més apostant per la produccio propia, en aquest cas la mallorquina.
 
AIxí doncs avui volem fer aturada en el nou treball discogràfic de Poomse, quart LP d’estudi d’aquest grup liderat per Llorenç Rosselló i que completen Joan Llabrés, Gaspar Reixach i Sebastià Mesquida. I és que el quartet ha arribat amb un nou disc ple de canvis, tant de perspectica sonora com idiomàtica i això ha convertit el seu LP en una petita revolució en la seva carrera que ja venia plena de bons treballs com “tomorrow will come and i will be fine” o “this is how we fail”.
 
Per tant, un disc de canvis importants, però no de girs de 180graus, sinó més bé d’una evolució que pandèmia (i LP pandemic) per enmig, ha portat uns Poomse diferents que ara canten en català, són més vitalistes i continuen fent cançons plenes de detalls, girs sonors interessants i un concepte clar i coherent amb allò que són, fan i pensen.