Joven Dolores - Un segundo

Un segundo és el nou (i segon) LP de la formació eivissenca Joven Dolores. Una banda que sap mostrar a la perfecció a través dels seus treballs, i especialment en aquest aparegut el 15 d'octubre, la potència controla, la qualitat sonora, les veus cuidades al màxim i la producció impecable del seu projecte.

Aques nou àlbum creat per David Serra i Joan Barbé, a qui molts han conegut com els "frontmans" de Projecte Mut i abans com part d’Statuas D Sal, sembla una tenir certa simbiosi musical d’ambdues formacions anteriors. Per una banda, la propsosta musical i idomàtica del primer projecte d’aquests eivissencs (statuas d sal) i per altra banda el so i les bones maneres en la produccio del segon (Projecte Mut).

“Un segundo” és un disc que, a més, millora i evolucions allò que tan bé els va funcionar en el debut com banda, aquell "Galopa los días" (2019) ja que és un treball aquest que sona millor i on la banda de David Serra i Joan Barbé, completada per Frederic Torres i Joan Carles Marí sembla estar més unida i compactada.

10 cançons més 2 bonus tracks d'un treball que comença a llevar-se de sobre la pandèmia que el va endarrerir (com a tants discos durants el 2020) i que també té en l’ambit dels directes que comença a veure's per l'horitzó un dels punts forts del grup.