Lava Fizz - Lifelines

 
Lava Fizz, banda comandada per David Goodman, edita segon LP de la seva trajectòria carregat de sonoritats pop, electròniques, atmosfèriques i plenes de matisos que fan de “lifelines” un camí musical ben interessant.
 
Camí que aquest quintet començava a mostrar per descobri-nos com era la continuitat sonora de “The hardest thing” el seu LP editat el 2018 pel segell Musiteca. Una discogràfica que tot i tenir seu a Madrid és ben mallorquina ja que es dirigida pels ex membres de la Musicalite, Marc Palmer i Jaume Bou.
 
En aquell primer llarg els mallorquins ja mostraven com el seu pop obscur amb tocs d’indie, dreampop o rock carregat de sintetizadors cercava crear l’atmosfera adient per a cantar sobre la societat, les pors internes, el desamor, la immigració o el pas del temps. Tot des del detall al màxim en cada tema, en cada arranjament.
 
Característiques aquestes molt presents tant en el debut del grup, un EP molt interessant anomenat Spark Of Hope de 2016. Però ara, a lifelines, el so, el discurs, la proposta de trobar la consolidació tant en la manera de compondre com d’interpretar són més madurs que anteriors treballs, un fet que els hi ha obert les portes de Sony BMG per editar el disc que avui vos recomanam.
 
David Goodman, Sebastien Lasternas, Nicou Naury, Lluc Tovar i Jesus García miren d’aprop a bandes com Joy Division o Death cab for cutie per crear aquesta passa més en la seva carrera musical, solida i que a poc a poc esta trobant el seu lloc en el competitiu mon del pop alternatiu.