Primera Mort - Joven parado de palo largo

 
Debut discogràfic dels mallorquins Primera Mort que acaben de fer púbilc via Espora Records. En aquest primer treball de la banda que comanda Narcis Rodriguez (músic, cantant, compositor i també dissenyador dels grafismes) podem descobrir quatre cançons carregades de senzillesa sonora, missatges directes, ritmes suaus, lletres irreverents i sense floritures pròpies de les composicions pop tot i que sí mantinguin algunes textures sonores habituals d'aquest gènere. Tot, editat en format digital i en cassette també. Format aquest que darrerament està essent comú en algunes bandes illenques. 
 
També en comú amb gran part del panorama sonor illenc és poder trobar components en Primera Mort abans en altres formacions, en aquest cas Come Animal o Island Cavall; bandes que, com apssa en Primera Mort, són exemple clar de la filosofia “fes-t’ho tu mateix”, punt de partida dels primers enregistraments que Narcís va començár. 
 
L’amor, la feina, la juventut de futur complicat, l’entorn que ens enrevolta i del que coneixem poc realment, son part dels missatges clars que mostren cada un dels temes d’aquest EP ben recomanable.