Els principals d'IB3 - Maria Hein, Alanaire i MDMAR

Dimarts, 22 de març, cita amb triple dosi de talent musical emergent a través del cicle amb el que IB3 i el Teatre Principal de Palma proposa descobrir cada mes.

Alanaire, Maria Hein i MDMAR són els tres projectes sonors que fan del concert una aposta per la sonoritat pop, indie, folk, atmostfèrica i de qualitat a traves de les veus femenines que actualment estan despuntant en el món musical de les illes.

Laura Serra comanda Alanaire, una de les formacions revelació del pop illenc en català, gràcies a la seva proposta que combina les textures atmosfèriques amb sonoritats introspectives, detallistes i folk pop. Joan Miquel Oliver (Antònia Font) i Dominic Massó (The Prussians) produeixen un grup que completen Pau Serra, Eirian Lewis (substituit per Leire Corpas) i Joan Pérez-Villegas el qual ha aconseguit amb només un EP, tenir més de 250.000 visualitzacions dels seus temes a Youtube, entre d'altres exits.

Maria Hein és un dels nous noms de l'escena pop illenca que més aviat està aconseguint seguidors, bones crítiques i reconeixements del seu debut sonor com a cantautora i creadora d'un primer LP multipremiat com és "continent i contingut".  Varis premis Enderrock, un munt de bones sensacions, gira extensa de concerts i hidden track records com editorial musicals, fan mostrar a aquesta artista un futur ben interessant per davant.
 
La marratxinera MDMAR està començant a fer-se un lloc en l'indie-folk illenc d'influència anglosaxona, àmbit que Maria del Mar Payeras (MDMAR) domina amb la seva veu contundent i de textura melòdica preciosista. Ella presentarà els temes del seu segon album anomenat "Better life" que sortirà el mes d'abril i del que ja es coneixen alguns senzills, el darrer d'ells amb Luis Albert Segura (L.A.)
 
No us perdeu idò, la cita de març amb els principals d'IB3.