Bad Shades

Banda que inicià el seu projecte musical el 2018 creada per músics entre 24 i 26 anys amb influències del rock dels anys 60 i 70.

Aquests palmesans enregistraren el seu primer àlbum homònim de 12 temes el 2020 i ja estasn en la fase de composició del que serà el segon LP d’aquesta banda.

Un disc que arriba després d’omplir durant dues nits consecutives la sala La Movida de Palma per pa poder pagar el treball que ha estat enregistrat a Cádiz.

Kike Suasi, Juan Andreu i Berto Mana són Bad Shades.

FES PLAY |> BAD SHADES - The rat

FES PLAY |> BAD SHADES - Cow girl

Pots seguir aquest projecte a través d’aquests enllaços:

https://www.instagram.com/bad_shades_/

https://www.youtube.com/channel/UCZfoBtKTG6ttkitEykMkhaw

https://open.spotify.com/artist/2n3aqJSmXagNmtJXSIock0

Mary Paxanga

Aquesta artista de trap, rap, electrònica i reggaeton i també model de Palma és una de les revelacions de la música urbana del passat 2020.

Més de 10 senzills editats durant aquell any la convertiren en una de les propostes sonores amb més expansió professional no sols per Mallorca sinó per tot l’estat.

Des de l’aparició el 2019 del seu senzill “Mamarratxi” en forma de clip, les visites es varen disparar a les plataformes d’stream i de llavors ençà no ha aturat de rebre propostes per fer actuacions i performances.

Una primera actuació a la festa Lolipop de la sala Demence a Santa Catalina posaria l’inicia d’una llarga trajectòria sobre diferents escenaris de tot tipus, Es Gremi, Diskete, Sa Posessio, Festival Illm estival de Santanyi, Festival Tropicana de Binissalem o la Sala Milenium entre d’altres.

Mentrestant, les publicacions de nous senzills i les col·laboracions amb productors com DX-Beats o Aqueelion (ex Zombie Kids) continuaven a bon ritme, essent els temes “wicker”, “me peona mal”, “sandunga”, Quien me iba a decir”, “ponte a trabajar”, “soy bixota”, “en la noche”o “poco o poco” part d’un bagatge que ha donat com a resultat que Marxy Paxanga ja sigui cap de cartell en propostes musicals com les de l’Atlàntida Film Fest de 2020 o part de la recomanació del digital britànic especialitzat en musica: Klueless magazine.

FES PLAY |>  MARY PAXANGA - Intención (Prod. D-X Itchy)
 
FES PLAY |>  MARY PAXANGA - Maldades (Prod. D-X Beats)
 

 

Kennsho

Aquest músic multi instrumentista, tècnic de so i productor audiovisual ha pres part a diverses bandes de Lima (Perú) tocant varis gèneres musicals (metal, funk, rcok).

És compositor de musica original per a teatre, televisió i publicitat. Arrel de la quarantena, va decidir a fer primer un projecte solista que després convertiria en banda de rock fusió: Kennsho.

FES PLAY |> KENNSHO - La esencia
 
FES PLAY |> KENNSHO - Wood People

Pots seguir aquest projecte a través d’aquests enllaços:

https://www.facebook.com/kennsho

https://www.instagram.com/kennsho/

Parkhead

El grup es va formar durant la pandèmia com un projecte personal de Guillem per a passar el temps. D’aquell període neix un àlbum de 10 demos sota el títol de “Things that could have been easily avoided”. En aquest projecte Guillem fa de multi instrumentista, tocant la guitarra, el piano, el sintetitzador, etc.

Però posteriorment s’afegirà a Parkhead Dvaid GUerrero, baixista i també multi instrumentista amb qui, ara en format de duet, es troba preparant 10 cançons més que sumarà mateiral sonor a la col·lecció ja creada.

En directe els dos musics toquen el baix i la guitarra principalment, però es sustenten en sintes, drum machines i teclats per completar les cançons.

FES PLAY |> PARKHEAD - Soothing sound machine
 
FES PLAY |> PARKHEAD - Thinking of another time

No hi ha xarxes socials disponibles per aquest projecte

Abermals

Banda nascuda a Palma el 2020 tot i que té orígens a Madrid, Mallorca i Stuttgart també.

El resultat d’aquesta mescla geogràfica que aporten Chris Spath, Enrique Alarcón i Alberto Abad aixi com la llarga experiència dels seus membres, ha donat de sí un trio poderós que navega entre el power pop, el Rock més elemental l’emo primigeni i les capes de so infinites.

En els seus temes hi ha un esperit i direccionalitats molt clares, plena de força, visceralitat, fluidesa i imatges sonores.

FES PLAY |> ABERMALS - The fine line betweens soil and sky
 
FES PLAY |> ABERMALS - Outside

Pots seguir aquest projecte a través d’aquests enllaços:

https://www.instagram.com/abermalsband/

https://abermals.bandcamp.com/releases