Fast Food Society

El grup comença el 1997 de la mateixa forma que ho fa qualsevol grup de (punk basc: amb dos annerots que van al parc carregats amb una pilota i una bossa de pipes però acaben descobrint l’heroïna per primer cop) rock: amb dos amics, Gabi i Sebas que es troben enmig d’un oceà de “discoteques” i decideixen fer-hi alguna cosa al respecte.

Les influències, més enllà de Kiis i Metallica, foren més de Bad Religion i Propagandhi que res, la qual cosa impulsà la creació de la seva primera formació a la sala de casa dels pares. (La realitat és que va ser Offspring i Green Day el que va motivar-los de veres, però no volen perdre la credibilitat reconeguent-ho).

Prest, es veren enrevoltats d’una explosió demogràfica de punk-rockers i tot va donar una volta cap a l'essència de l’escena musical: nits de renou, energia i tota casta de destrucció.

Però això no duraria gaire i cada un dels membres d’aquella banda anirien a parar en altres formacions com Acme i Painful on evolucionarien cap el rock i cap a la música ‘gamberra’ tot fent molts concerts per gaudir de la vida.

Després que Gabi decidís deixar tot aquell món musical, els supervivents d’aquella tragèdia decidiren commemorar aquesta època de la única manera que els hi va resultar digne: creant Fast Food Society.

Tres anys de composicions i d’assajos més tard, la banda construeix un petit estudi d’enregistrament des d’on acabaria sortint “...after the worst” primer treball de la noa banda a la qual s’afegiria Toni (abans a Prostethics i ara part de bandes com Madelfunk, L’espinale o Octane).

Amb la formació definitiva enregistren “nuking candyland” i “Ep i”, treballs previs al que serà pròxim disc del grup anomenat “idles of mars”.

FES PLAY |>  FAST FOOD SOCIETY - Hijacking hijab
 
FES PLAY |>  FAST FOOD SOCIETY - Operation backfire

Pots seguir aquest projecte a través d’aquests enllaços:

https://www.facebook.com/fastfoodsociety

https://twitter.com/fastfoodsoc

https://www.instagram.com/fastfoodsociety

https://www.youtube.com/user/fastfoodsoc

https://open.spotify.com/artist/521QVvB3OVAcDfrQ0myjrX?si=fpj1NRbBQda1siAQSii4pg&fbclid=IwAR0Cd1JmbCuLc9YYbvV3vBhkChdhz2S7BtSx1GK-cI1OcYth2LGtWxRhjwk&nd=1