Pullman

Pullman va néixer durant la pandèmia global provocada per la COVID-19, un moment de gran rellevància per al nostre món actual.

El confinament forçat va obligar també a una nova convivència i tres més després del tancament nasqueren quinze cançons i un grup de rock.

Vivint en una situació única, les tendències i expressions culturals habituals estan essent qüestionades amb força com a part del tsunami cultural, econòmic, social i existencial.

A través de la seva música i la seva poesia Pullman vol assenyalar un nou paradigma al qual ens enfrontam com éssers humans. No nomes reflectir la societat actual sinó també cercar solucions a través de l’art i de la música.

Està tot per refer, els remeis no funciones, el temps s’esgota i s’han de prendre decisions de calat si volem seguir com espècies rellevant en aquest univers comú.

Amb premisses com la cooperació enfront la indiferència, l’amor com resposta a la crisi i la reconnexió entre persones per a que flueixi una harmonia global, Pullman a posta per emprar la seva música com altaveu a totes aquestes idees.

FES PLAY |> PULLMAN - New deal
 
FES PLAY |> PULLMAN - Pandemia global

Pots seguir aquest projecte a través d’aquests enllaços:

https://www.youtube.com/watch?v=PwgocB3raSA