Caspary

Caspary és un grup d’indie-rock format per Pau Dalmau a la veu, Miquel Crespí i Andreu Beltran a les guitarres, Pere Plomer al baix i Bernat Cantallops a la bateria; cinc mallorquins que varen començar a tocar junts durant els primers anys d’institut.

Ara fa 10 anys van iniciar-se en el món musical baix el nom de Fora de Lloc, versionant cançons dels seus grups preferits de l’indie britànic. El projecte que coneixem com a Caspary neix de la participació del grup a una batalla de bandes, a la qual ja es presentaren amb aquest nom i tocant temes propis. Guanyar aquest concurs els va permetre enregistrar i publicar el seu primer disc ‘Caspary’ (2018), gravat i produït a VaiVe Productions (Santa Margalida, Mallorca).

Actualment el grup es troba treballant amb el seu segon projecte, que consisteix en publicar quatre singles que acabaran formant un EP. El passat 23 d’abril es va fer el primer avançament d’aquest projecte, ‘Gelera’, la primera cançó en català de Caspary i que parla de la inseguretat, el descontrol i la por davant un futur incert. ‘Thunder Domino’ és el segon tema d’aquest EP i veurà la llum aquest divendres 7 de maig. Les dues cançons restants, ‘Afterdark’ i ‘The Wale’, seran publicades el 21 de maig i el 4 de juny respectivament.

Els dos primers temes, ‘Gelera’ i ‘Thunder Domino’ han estat produïdes per Biel Abrines (ex baixista de The Prussians i ex guitarrista de Salvatge Cor, entre d’altres) i gravades i masteritzades per Pep Nadal a l’estudi BlueMerle Records de Santa Margalida (Mallorca).

Per altra banda, ‘Afterdark’ i ‘The Wale’ han estat enregistrats i produïts per Oriol de Ramon (cantant i productor del grup català The Tyets) a La Kate Studios de Mataró (Catalunya).

Cada un d’aquests singles va acompanyat d’una portada diferent, realitzada per un artista de la zona nord de Mallorca. L’encarregat d’il·lustrar ‘Gelera’ ha estat el pobler Steven Manley, pseudònim utilitzat per l’artista de collage Jaume Serra en els seus dibuixos de cera. Rosa Antònia Fiol, jove artista també de Sa Pobla, ha estat la que ha dissenyat la portada de ‘Thunder Domino’. Els encarregats de posar color a ‘Afterdark’ i ‘The Wale’ seran el fotògraf pollencí Adrià Cuadrado i el dissenyador pobler Abraham Gost.

Totes aquestes cançons seran publicades en format digital i estaran disponibles a totes les plataformes.

FES PLAY |> CASPARY - Gelera
 
FES PLAY |> CASPARY - The wale

Pots seguir aquest projecte a través d’aquests enllaços:.

https://www.facebook.com/casparyband

https://www.instagram.com/casparyband/

https://www.youtube.com/channel/UC21U5W5u-oriNtaJUKCfRiA

https://twitter.com/casparyband

https://open.spotify.com/artist/7kc51tpqFmR2UlVainaD1K?si=wcoXHbVbROGbnPPbPiS84Q&nd=1

https://soundcloud.com/caspary