Gemma MAr

Gemma MAr és el nom artístic de la cantautora mallorquina, Gemma Moyà Aguiló (Palma, 1996). Després d’anys d’experimentar amb l’ukelele i la guitarra acústica de manera autodidacta, l’any 2020 va composar el seu primer tema «Les dues som una», produït i enregistrat a un estudi casolà. La il·lusió va anar creixent i els sons i tonades han anat i vengut amb fluïdesa aquest 2021, i na Gemma MAr ha començat a enregistrar un projecte més gros per mostrar-se entre els artistes mallorquins.

La seva música neix de les ganes d’expressar vivències quotidianes i qüestions existencials tenint com a referent diferents estils (indie, folk i pop en català i en castellà).

Plomes noves és el primer senzill. El tema parla d’autosuperació: la decisió de deixar la comoditat del dia a dia i perseguir el teu somni tot i que hi hagi obstacles.

Magranes molt és el segon senzill del projecte discogràfic de l’artista emergent Gemma Mar. La cançó, produïda a Tramuntana Estudis amb Jaume Gelabert, tracta de dues germanes que s'estimen molt però per circumstàncies de sa vida ara estan molt allunyades. Aquesta distància els hi ha fet veure lo molt que s'estimen i lo encroquetades que enyoren estar.

Magranes molt i Plomes noves formen part d'una sèrie de singles que anirem publicant aquest 2021 sota el segell de Blau.

FES PLAY |> GEMMA MAR - Guerreres colosals
 
FES PLAY |> GEMMA MAR - Plomes noves

Pots seguir aquest projecte a través d’aquests enllaços:

https://www.youtube.com/channel/UCwJs3G2zKVQrteU0kDgV7mw

https://www.facebook.com/GemmaMArOficial/

https://www.instagram.com/gemmamar___/