Korpus Khristie

Banda de thrash groove metal que porta ja gairebé 20 anys de trajectòria musical. Una carrera que començava durant els 90 tocant en diferents concerts per l’illa i participant en edicions del pop rock, en la que quedaren entre els finalistes de la de l’any 1996.

Després d’uns primers anys intensos el grup es va dissoldre i el seus membres continuaren fent camí (uns dins la música i d’altres no).

Fins que el 2018 reprenen l'activitat sonora amb nou bateria i la resta de membres originals per tot d’una començar a fer noves cançons que mesclades amb els temes antics de la banda configuren un interessant repertori que ja ha sonat en directe per les festes de Sant Jordi 2018, al festival Posseïts a sa possessió (2019) o al 1er Drac ‘n’ roll de 2019.

Amb la vista posada en enregistrar nous temes dins l’estudi on mostrar el seu estil dur, ràpid i pesat, de lletres crítiques i punyents i sense deixar la part més rítmica i melòdica, el grup està preparant aquest nou material per editar-lo en breu.

Actualment la banda està composta per Jordi Roca, Guillem Mut, Toni Gelabert i Pep Lluis Bordoy, essent una de les poques formacions de metall que empren el català com llengua vehicular.

FES PLAY |>  KORPUS KHRISTIE - Ferit de mort
 
FES PLAY |>  KORPUS KHRISTIE - Plors, desesperació

Pots seguir aquest projecte a través d’aquests enllaços:

https://www.facebook.com/korpuskristiemetalband/

https://www.youtube.com/channel/UCOswNL8HzmWDRUzQFw7Imnw