Amucla

Aquest quartet musical es crea el 2017 com a club de música del col·legi marratxiner The Academy (d’aquí el nom d’AMUCLA “Academy MUsic CLAb”).
Per ell han passat molts components dels que poder quedar-se amb la seva empremta personal tot i que Carlos Suñer, Jorge Varela i Julián Puyol ‘Bourbon’ siguin els seus principals pilars de la banda.

Primer cercant progressar a través de covers musicals de gèneres tan dispars com el blues, el reggae, el pop dels 60 o el funky i més tard la composició pròpia, tenen en la versatilitat d’estils i veus un del seus trets diferencials els quals poden veure’s en el primer LP de la banda “con A de Amucla” compost de 13 temes.

Amb la darrera incorporació de Paul Vitte a la guitarra la banda fa un bot en el camí per millorar el seu estil propi i evolucionar cap l’actual so de la formació.

Una de les claus del grup és la varietat de veus i estils vocals, combinats amb bon gust pel seus tres vocalistes que de cada cop flueixen més i millor a mida que passa el temps.

FES PLAY |> AMUCLA - Grey days
 
FES PLAY |> AMUCLA - Buenas noches

Pots seguir aquest projecte a través d’aquests enllaços:

https://amucla.webnode.es/

https://www.facebook.com/amucla2017

https://www.instagram.com/amucla2020/

https://www.youtube.com/channel/UCKuWiB_J_5Gcx6v7bEX97QA