Maisurt

Estiu 2020, Xim Cànoves, que és tècnic de so i bateria, i en Toni Pons, baixista, tenien ganes de muntar un projecte junts. Així doncs, la idea de Maisurt neix quan Xim assisteix a un recital de poesia de Sion Moyà.

Va ser allà que va veure el potencial de combinar aquest tipus de poesia amb música. Juntament amb en Toni, varen proposar-li al Sion i ell va acceptar.

Seguidament va entrar al grup el jove músic binissalemer Ignasi Moya que ràpidament va aportar melodies i bones idees. Més endavant, vam veure que el potencial del projecte podia donar pas a una formació extensa fitxant a una segona teclista però agreujada al sintetitzadors: Lola Bortolotti, que va aportar la part electrònica que volíem; i Joana Guiscafré que amb la personalitat de la seva veu cantada serveix de contrapunt a la veu recitada de Sion i ambdues empasten força bé.

El darrer membre va tardar un poc més a consolidar-se, ja que varen passar dues persones per la guitarra fins a l’arribada de Joel Ródenas, músic consolidat a Mallorca, i la darrera peça que necessitava aquest engranatge. Tot plegat, la combinació de tots aquests actors provinents de contexts diversos, ha estat el que ha propiciat el tipus de música què fem.

FES PLAY |>  MAISURT - La duplicidad
 
FES PLAY |>  MAISURT - Mallorcan way of live

Pots seguir aquest projecte a través d’aquests enllaços:

https://www.facebook.com/maisurt.band

https://www.instagram.com/maisurt_/