The Raters

The raters neix de la necessitat de fer psychobilly amb un nexe català i mallorquí que ha permès a quatre persones de diferents experiències, procedències i influències, conèixer-se i posar en comú la seva passió per l’obscuritat del rock ‘n’ roll.

Amb un so únic i genuí i amb el desig de crear i compartir la seva música es presenten:

Dani, va escapar de Barcelona flotant per les seves clavegueres damunt el seu contrabaix. Després de dies de naufragi “the raters” el varen rescatar d’una forta tempesta a les platges d’una illa mediterrània. Encara que va despertar amb forts símptomes “pshychotraumatics” curiosament el seu instrument quedà intacte.

Txer, contaminat de punk rock i rockabilly el seu Balaguer natal, surt amb les seves baquetes a la recerca de ments turmentades amb qui poder combinar les seves males arts i el resultat no podia ser altre que el psychobilly.

Johnny B Bad, alter ego obscur de Jo Pro, fou segrestat i ressuscitat  de la morgue felanitxera per “The raters” amb la seva afilada guitarra després d’haver mort d’oi.

Conjurats a trobar la millor veu a la que acompanyar, The Raters provoquen la tempesta perfecta per dirigir el raig i tornar a la vida el cos de Cecile The Beast. Ara ja desperta i amb la seva veu demanant rock ‘n’ roll, aconsegueixen el tros que els faltava.

Degué ocórrer fa molt de temps, ha passat nomes quan ha sigut necessari. Estam aquí només per això.

FES PLAY |> THE RATERS - Nightmare
 
FES PLAY |> THE RATERS - Psychobilly shot

Pots seguir aquest projecte a través d’aquests enllaços:

https://www.facebook.com/Theraters.psycho/

https://www.instagram.com/the.raters_psycho/

https://theraters.bandcamp.com/releases

https://www.youtube.com/channel/UCKv_07Ku3PITUf-b3g_iY8Q