Calèndula

Calèndula és un projecte creat al 2020 durant el confinament per Enric Hernaiz amb el que decideix compondre cançons de caràcter personal amb finalitats “auto” terapèutiques que parlen de vivències personals, viatges, amors, etc.

Durant l’inici de la pandèmia i aprofitant que va passar el confinament tancat a l’estudi, ell mateix va enregistrar les cançons amb la co-producció a distància d’Eric Fuentes (The Unifinished Sympathy).

Actualment està enregistrant més cançons que formaran part del primer àlbum de debut i alhora  ultimant els darrers detalls des primers videoclips.

Enric Hernaiz és un músic a qui es pot veure en multitud de projectes diferents com No Room, Zest, ORA, Marcos González o La Gran Orquesta Republicana, entre d’altres.

També combina l’activitat musical amb la Producció i el servei de tècnic de so amb Can Puc Produccions. 

Calèndula neix amb la finalitat de compartir música de forma sincera, de passar-ho bé, de no ofegar-se dins el complicat món de crear un grup de música i d’intentar arribar a qui aquestes cançons li puguin servir de tractament natural com l’han ajudat a passar els bons i els mals moments.

FES PLAY |> CALÈNDULA - Embulls
 
FES PLAY |> CALÈNDULA - Llum

Pots seguir aquest projecte a través d’aquests enllaços:

https://www.instagram.com/calendula_mallorca/