Bosc

Álvaro Bosch Gelabert, conegut artísticament com a BOSC, neix a Palma el quinze de maig de l’any dos mil dos i creix a Badia Gran, Llucmajor. Ja des de petit mostra aptituds en l’àmbit musical cantant per tot arreu i protagonitzant els dinars i sopars familiars entonant cançons damunt la taula.

Comença a estudiar dansa urbana durant tres anys a l’edat de set i abandona aquestes classes per estudiar guitarra, piano, cant i cor durant dos anys.

Amb dotze anys es presenta al concurs d’IB3 LaLaLa on aconsegueix arribar a la gran final posicionant-se en tercera posició.

Estudia la E.S.O. a l’I.E.S. S’Arenal i durant aquests quatre anys es forma en Teatre i Improvisació amb Kike Oliver, integrant de la companyia Arte En Rueda.

A l’hora de cursar Batxillerat decideix partir a l’I.E.S. Josep Maria Llompart a estudiar la modalitat d’Arts Escèniques i durant els dos anys d’aquest continua rebent classes de Teatre i Improvisació a l’Escola d’Improvisació Sala Trampa.

A finals d’any del 2018 comença a tocar el piano de forma autodidacta i a posar melodia a les lletres que duia component des dels dotze anys.

Actualment té més de cent cançons compostes i es troba en la recerca d’un productor que l’ajudi a complementar aquestes tasques artístiques.

Ara està a punt de començar segon de carrera a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears i forma part de l’elenc artístic a diversos musicals de l’Escola MAXT eatro-Musical com per exemple al de “Hakuna Matata: El Musical”.

FES PLAY |> BOSC - Ay, qué suerte la mía
 
FES PLAY |> BOSC - Qué más te da

Pots seguir aquest projecte a través d’aquests enllaços:

https://www.facebook.com/alvaro.bosch.58

https://www.instagram.com/bdbosc/

https://www.tiktok.com/@bdbosc

https://www.youtube.com/channel/UCPvButQs11iePy2dnoGd9tg

https://twitter.com/bdbosc/