Licata

Licata és un cantant i productor veneçolà qui ha estat fent música des de 2014 amb la seva anterior banda de pop punk Jackmer.

Actualment el seu gènere musical és pop alternatiu, cercant allunyar-se de la definició més comuna del gènere.

Es va graduar en producció musical a l’escola d’arts audiovisuals CEF i està treballant a Vocal System, un nou estudi de música i acadèmia de cant, on produeix i compon per artistes nous de la illa i per a ell mateix.

Licata va guanyar el “Cevaz got talent” de 2013, una competència de cant donada per l’escola d’anglès de l’ambaixada de Veneçuela. També guanyà “artista del año 2014” per la revista americana Viva Florida Magazine gràcies al vídeo “Tonight” de la banda Jackmer. La universitat del Zulia li va donar un reconeixement per la seva música i composició, un àmbit que mostra sovint i que li ha donat alegries com el segon lloc del festival de cinema “carnet jove”.

Licata és tabé fundador del Flamingo RockFest, esdeveniment que es va fer durant 3 anys a Veneçuela i un quart de forma virtual junt a Espais joves.

En la part discogràfica en breu editarà varis senzills i un ep anomenat “101” on poder escoltar a més de Licata a la veu, a Carlos Pijuan (guitarra), Toni Payeras (guitarra), Edgar Carrasco (baix) i Anthony Gorozabel (bateria).

FES PLAY |> LICATA - Kiss the homies
 
FES PLAY |> LICATA - Saint George

No hi ha xarxes socials disponibles per aquest projecte