Glaucco Ginard

Nascut a Rio de Janeiro, Glaucco Ginard va mostrar interés per la música des de ben petit. De fet el seu padrí i el seu tio eren guitarristes de bolero i de bossa nova.

Això el va portar als 12 anys a començar a estudiar guitarra amb el prestigiós professor Paulo Pugialli per a més tard ingressant en l’escola de música Villa-lobos. En paral·lalel també estudià bateria amb el mestre Bituca de l’Orquestra Simfònica de Brasiol.

Ja a l'adolescència formaria la Ginard Band, grup familiar en el que el seu germà Alessandro i el seu cosí Marcello crearien les primeres composicions propies.

Més tard passaria per bandes com Snowpie, Silent, Whitesnake to Be Continued i Best Friends, fins que el 2006 arribaria a Europa, on acabaria essent part d’una banda anomenada Free Up.

Mentrestant continua escrivint cançons propioes fins que motivat per alguns amics, comença a publicar cançons que seran part d’un total de cinc albums: “First time” (ja disponible), “Second half”, “Third step”, “Fourth tempo” i finalment “Five stars”.

FES PLAY |> GLAUCCO GINARD - So far so near (tan lejos y tan cerca)

FES PLAY |> GLAUCCO GINARD - You nunca me sentia así

Pots seguir aquest projecte a través d’aquests enllaços:

https://www.facebook.com/Glaucco-Ginard-166482410069382

https://glauccoginard.com/