Mary Paxanga

Aquesta artista de trap, rap, electrònica i reggaeton i també model de Palma és una de les revelacions de la música urbana del passat 2020.

Més de 10 senzills editats durant aquell any la convertiren en una de les propostes sonores amb més expansió professional no sols per Mallorca sinó per tot l’estat.

Des de l’aparició el 2019 del seu senzill “Mamarratxi” en forma de clip, les visites es varen disparar a les plataformes d’stream i de llavors ençà no ha aturat de rebre propostes per fer actuacions i performances.

Una primera actuació a la festa Lolipop de la sala Demence a Santa Catalina posaria l’inicia d’una llarga trajectòria sobre diferents escenaris de tot tipus, Es Gremi, Diskete, Sa Posessio, Festival Illm estival de Santanyi, Festival Tropicana de Binissalem o la Sala Milenium entre d’altres.

Mentrestant, les publicacions de nous senzills i les col·laboracions amb productors com DX-Beats o Aqueelion (ex Zombie Kids) continuaven a bon ritme, essent els temes “wicker”, “me peona mal”, “sandunga”, Quien me iba a decir”, “ponte a trabajar”, “soy bixota”, “en la noche”o “poco o poco” part d’un bagatge que ha donat com a resultat que Marxy Paxanga ja sigui cap de cartell en propostes musicals com les de l’Atlàntida Film Fest de 2020 o part de la recomanació del digital britànic especialitzat en musica: Klueless magazine.

FES PLAY |>  MARY PAXANGA - Intención (Prod. D-X Itchy)
 
FES PLAY |>  MARY PAXANGA - Maldades (Prod. D-X Beats)